Exkluzív, nem mindennapi családi ház

Exkluzív, nem mindennapi családi ház

Exkluzív, nem mindennapi családi ház

Az exkluzív, nem mindennapi családi ház 2019-ben emelt szintű fűtés kész állapotig került kivitelezésre, rengeteg extra beépítésével és további lehetőségekkel.

Szerkezet:

30-as porotherm tégla, 20 cm grafit szigeteléssel. Pince 85 cm-es falvastagsággal.

Fa födém, 30-as szigeteléssel, Bramac cserép.

3 légkamrás, argon töltésű műanyag ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva.

Távirányítós, szigetelt Hörmann garázskapu.

Villany: 3 x 25 Amper

Fűtés: gázkazánnal megoldott, 3 körös padlófűtés, a fürdőben törölköző szárító radiátor.

Hűtés: 3 db klíma előkészítés

Extrák: Rekuperációs rendszer. Víztisztító rendszer. Szauna előkészítés a pincében. Hőszivattyú, illetve napelem rendszer előkészítése. Riasztó és kültéri kamera előkészítés. Kandalló kémény kiépítve.

Elrendezés:

A hatalmas ablakokkal rendelkező nappali mint a családi élet központja helyezkedik el a ház középső részén, innen kissé elszeparálva találjuk a konyhát. A teraszra, illetve a kertbe való kijutás is innen lehetséges. A remek elrendezésnek köszönhetően egymástól elkülönülve két magánszférát biztosító házrész áll rendelkezésre szobákkal, külön fürdő szobákkal ellátva akár a gyermekek-szülők vagy akár a vendégek kényelmére.Az előtérből jutunk a fűtött pincébe, illetve a garázsba is.

Az Ön igényeinek megfelelő kulcsrakész kivitelezésben is állunk rendelkezésére!

Az ingatlanról készült több képpel, bővebb tájékoztatással, az igényelhető állami támogatásokkal, illetve hitellehetőségekkel kapcsolatban állunk rendelkezésére irodánkban, előre egyeztetett időpontban!

Ruzsa Szilvia

Telefon: 06 70 267 22 46