Rólunk

A mosonmagyaróvári Tribus Ingatlaniroda megnyitását több éves ingatlanközvetítési és vezetői tapasztalatszerzés előzte meg.

A tudatos név választás, amelyet a Tribus mint hármasság jelent, tükrözi az eladó, vevő, közvetítő hármasát úgy mint irodánk 3 személyből álló, különböző szakterületen tevékenykedő mégis szorosan összedolgozó tagjait!

Vállalkozásunkat azzal a céllal indítottuk, hogy Mosonmagyaróvár piaci szereplői egy olyan céghez fordulhassanak, ahol az ingatlanokkal kapcsolatos összes szolgáltatást egy helyen, szakszerű és megbízható módon vehetik igénybe.

Azzal a törekvéssel dolgozunk, hogy az ingatlaniroda ügyfelei – eladók vagy vevők – az ingatlanjukhoz kapcsolódó döntésüket úgy tudják meghozni, hogy figyelembe vettek minden fontos körülményt, hogy felhívtuk a figyelmüket az összes figyelembe vehető tudni valóra.

Eltökélt szándékunk, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, amellyel nem pusztán kiszolgáljuk a felmerülő igényeket, de az ingatlaniroda felül is múlja azokat! Legyen szó forgalmi értékről, a jogi tudnivalók közötti eligazodásról, hitelfelvételi lehetőségről, állami támogatási formákról, biztosításól, felújításról. Úgy véljük, teljes körű kiszolgálással helyünk van Mosonmagyaróvár közvetítői piacán, és mi is öregbíthetjük az ingatlanközvetítői szakma presztízsét.

Köszönjük megtisztelő figyelmét, s bízunk abban, hogy az Ön szolgálatára tudunk lenni, és így személyesen is meggyőződik a Tribus Ingatlan alapelveiről: kiemelkedő szaktudásunk az ügyfeleink szolgálatában!